WRG - Utbildning
Användar ID:  Kom ihåg mig
Lösenord:  Glömt lösen
Camp Vänge 2019
 
 Camp Vänge 2019 

Navigering: Utbildning och clinics - Camp Vänge 2019

Camp Vänge är ett ridläger för ungdomar upp till 24 år som ungdomssektionen i WRG arrangerar. I år kommer ridlägret bli den 17-20 juni och på lägret kommer deltagarna att tränas av Carolina Schwieler.

Här kommer Carolinas presentation.

Hej!
Mitt namn är Carolina Schwieler, jag är utbildad centrerad ridning instruktör nivå I. Jag har hållt på med hästar sedan jag lärde mig gå, först på min mosters galoppörer. Sedan fick jag min egna första häst i 6 års present. En shettlandsponny som hette Putte. Jag började tävla och träna western när jag var 15 år, då jag köpte min egna häst. Under alla dessa år så har jag hunnit med att tävla massor. Några meriter jag har samlat ihop är 2 EM guld, 1 EM Silver. 1 SM guld, 1 SM Brons. 32 NM guld och en herrans massa andra topp placeringar och KM titlar. Jag älskar att tävla, för mig handlar det mycket om att efter en tävling så vet vad jag måste träna på till nästa gång jag ska träna. Så det blir lite som en måttstock, som talar om vad jag behöver bli bättre på och vad jag är bra på. Så lägger jag upp mitt schema lite efter det. För mig är det viktigt att ha mål, för utan mål så är det svårt att veta vad man ska träna på alla andra dagar på året som man inte tävlar. Hoppas att just vi syns på Camp vänge!

Förutom ridning kommer det även att vara olika aktiviteter på kvällarna så vi kommer inte bli uttråkade.
För att kunna vara med på detta läger måste du kunna ta med dig en egen häst och vara medlem i WRG. Om du inte är det kan du enkelt bli det via hemsidan www.wrg.nu. Bli medlem uppe till höger i menyraden. Det finns bara plats för 20 stycken så det är först till kvarn som gäller.

Vi kommer att starta med en samling klockan 9.00 på måndag morgon. Det är väldigt viktigt att hästar och ryttare är på plats, då lektionerna börjar redan klockan 10.00. Ni får veta när ni kommer vart ni ska sova, och i vilken hage er häst ska stå. Så kom i tid! Utöver tränare så kommer det även att finnas vuxna på plats hela tiden. ALL mat ingår så ingen behöver gå hungrig.

Din häst kommer att få gå i en hage med gräs men sista dagen brukar det nästan vara slut, så det är bra att ta med lite hö. Det finns dusch och utedass på anläggningen.

Du anmäler dig till Jennifer Ericson Nyberg maila jenniferen@hotmail.com och märk mailet med Camp Vänge. I anmälan vill vi veta vad du heter, vilket år du är född, din tröjstorlek, XS, S, M eller L, om du är allergisk mot något eller något annat viktigt. Skriv också vad du har för häst, så att vi kan få ihop det med hagar osv.

Allt detta kostar bara 1500 kr som ska sättas in på WRGs bankgiro: 700-8774 skriv ditt namn och Camp Vänge som meddelande. Det går också bra att swisha till 123 467 6110.


ALLTSÅ:

Att ta med:

Vi ses på Camp Vänge!

//Lovisa & Jennifer i Ungdomssektionen

Vid frågor, förslag eller synpunkter:
Kontakt: ungdom@wrg.nu

Copyright © 2002-2021 - E-post: styrelsen@wrg.nu | webbmaster
Sökväg till denna sida: wrg.nu/education/2019/index.asp?pid=8349
Webbmotor: Lizoft AB. Innehåll uppdateras av WRGs medlemmar.
Denna sida har visats 1 009 gånger