WRG - Utbildning
Användar ID:  Kom ihåg mig
Lösenord:  Glömt lösen
Camp Vänge 2018
 
 Camp Vänge 2018 

Navigering: Utbildning och clinics - -= Tidigare clinics =- - Camp Vänge 2018

Camp Vänge 2018

Camp Vänge är ett ridläger för ungdomar upp till 24 år som ungdomssektionen i WRG arrangerar. I år kommer ridlägret bli den 18-21 juni och på lägret kommer deltagarna att tränas av Agnes Westberg, Anders Månsson och Moréno Söderlund. 

 

Agnes Westberg är klubbens glädjespridare som man bland annat har sett och hört på showerna där hon har varit speaker. Agnes tävlar och tränar flitigt och har även haft hand om Westernridskolan i vår. 

 

Anders Månsson är med i Riddarsällskapet Torneamentum även känd som kunskapens riddare, Anders kommer att hålla i grundläggande riddarträning för oss på lägret och samspelet mellan häst och ryttare.

 

Moréno Söderlund är en känd profil i Western Sverige och är bland annat känd från Ponnyakuten, Moréno är en framgångsrik tränare och tävlar även mycket med goda resultat. Moréno har även haft Camp Vänge ett år vilket var väldigt uppskattat.

 

Förutom ridning kommer det även att vara olika aktiviteter på kvällarna så vi kommer inte bli uttråkade. 

För att kunna vara med på detta läger måste du kunna ta med dig en egen häst och vara medlem i WRG. Om du inte är det kan du enkelt bli det via hemsidan www.wrg.nu. Bli medlem uppe till höger i menyraden. Det finns bara plats för 19 stycken så det är först till kvarn som gäller.

Vi kommer att starta med en samling klockan 9.00 på måndag morgon. Det är väldigt viktigt att hästar och ryttare är på plats, då lektionerna börjar redan klockan 10.00. Ni får veta när ni kommer vart ni ska sova, och i vilken hage er häst ska stå. Så kom i tid! Utöver tränare så kommer det även att finnas vuxna på plats hela tiden. ALL mat ingår så ingen behöver gå hungrig.

Din häst kommer att få gå i en hage med gräs men sista dagen brukar det nästan vara slut, så det är bra att ta med lite hö. Det finns dusch och utedass på anläggningen.

Du anmäler dig till Jennifer Ericson Nyberg maila jenniferen@hotmail.com och märk mailet med Camp Vänge. I anmälan vill vi veta vad du heter, vilket år du är född, din tröjstorlek, XS, S, M eller L, om du är allergisk mot något eller något annat viktigt. Skriv också vad du har för häst, så att vi kan få ihop det med hagar osv.

Allt detta kostar bara 1500 kr som ska sättas in på WRGs bankgiro: 700-8774 skriv ditt namn och Camp Vänge som meddelande. Det går också bra att swisha till 123 467 6110. 

ALLTSÅ:
Datum: 18-21 juni
Plats: Arenan i Vänge
Tränare: Agnes Westberg, Anders Månsson och Moréno Söderlund. 
Avgift: 1500 kr Sista anmälning och betalningsdag: 31 Maj
Max antal deltagare: 20 st

Att ta med:
• Madrass/liggunderlag
• Sovsäck/täcke + kudde ja, allt du behöver för att sova skönt helt enkelt.
• Handduk
• Övriga toalettartiklar
• Egna bestick, glas och tallrik
• Kläder för alla väder (Det kan uppstå vattenkrig så var förberedd på det)
• Lasso (om ni har)
• Gärna lite snyggare ridkläder till torsdagens avslutning
• Solkräm för alla varma dagar på ridbanan
• Ridhjälm
• Lite hö
• All utrustning till din häst! Något slags flugmedel kan vara bra! Glöm INTE vattenhink till hagen.
• Och självklart allt annat du vill ta med dig!


Vi ses på Camp Vänge!

//Lovisa & Jennifer i Ungdomssektionen

Vid frågor, förslag eller synpunkter:
Kontakt: ungdom@wrg.nu

Copyright © 2002-2021 - E-post: styrelsen@wrg.nu | webbmaster
Sökväg till denna sida: wrg.nu/education/2018/index.asp?pid=8339
Webbmotor: Lizoft AB. Innehåll uppdateras av WRGs medlemmar.
Denna sida har visats 1 708 gånger