WRG - In Memoriam
Användar ID:  Kom ihåg mig
Lösenord:  Glömt lösen
In Memoriam

 
In Memoriam


Oktober 2008

Till minne av Janne Moritz

 

Janne drabbades av en stor hjärnblödning den 28 september och en vecka senare, den 4 oktober avled han stilla utan att ha återfått medvetandet.

Janne hann med mycket i sitt liv, dels var han med och bildade WRAS och Western Riders Club Stockholm samt startade Swedish Quarter Horse Association.

Janne var av många en mycket omtyckt person, hans värme och goda kamratskap borgade för det. För oss som fick vara med när allt det roliga startade i början på 80 talet har han betytt väldigt mycket. Vi, hans familj och alla hans vänner kommer att sakna Janne men samtidigt känna stor tacksamhet för att han inte behövde vakna upp efter en så stor skada.  Minnet av honom när han lekande lätt kastade lasso och sällan missade kommer länge finnas kvar hos oss alla som kände honom.

Må hästarna vara snabba, må lassot vina genom luften och må korna vara många som ska ropas. Janne vi saknar dig.

Vid pennan
Madeleine Stiwing

Janne Moritz

Janne Moritz
Janne Moritz

Juli 2006

JOHNNY HOAS


Det är med stor sorg och saknad som Johnny Hoas lämnat oss pga en tragisk olycka. Johnny var en av klubbens grundare och pionjär inom svensk westernridning.

""Han var en färgstark person, en kraftfull karl. Han var också en mycket god kamrat och en väldigt duktig riddare - en riktig publikfriare."" Den mycket skakade Ola Björkqvist säger också att det kommer att bli tungt att fortsätta utan Johnny - han kommer att vara saknad av många.

För att hedra Johnnys minne närvarade styrelsen samt många medlemar från klubben vid hans begravning. WRG har lämnat en krans till graven samt en gåva till färdigställandet av ridhuset vid Sandäskes.

» www.torneamentum.nu

Copyright © 2002-2022 - E-post: styrelsen@wrg.nu | webbmaster
Sökväg till denna sida: wrg.nu/members/inmemoriam/index.asp?
Webbmotor: Lizoft AB. Innehåll uppdateras av WRGs medlemmar.
Denna sida har visats 10 362 gånger