WRG Showgruppen
Användar ID:  Kom ihåg mig
Lösenord:  Glömt lösen
Showgruppen 2002
 
 Showgruppen 2002 

Vi pratade i klubben om att göra lite shower för att få in pengar och det var jag som blev ansvarig till att börja med. Min tanke från början var att vi skulle bli ett antal grupper som tränade lite av varje till showen, och att varje grupp skulle sköta sin bit. Vi hade en spånarträff hemma hos oss i Sanda där rätt mycket idéer kom fram, men sen var frågan om vem som kunde göra vad!? I början var det lite trögt och det är väl förståeligt för gruppen var ju ett gäng "nybörjare på showbiten" men med en vilja som man behöver för att skapa något bra.

Vi har tränat ett antal torsdagar i Vänge, men tillfällena blev inte så många. Ca 14 dagar innan första showen kändes det dock som om det hela började ta form och resultatet har blivit lyckat, och för att vara ett första provår så tycker jag att det är jättebra. Det roliga är att efterhand har fler och fler fått egna idéer på vad just de kan göra, och att man vågar prova är guld värt. Sen hoppas jag att alla tycker att det har varit lika kul som jag tycker, och i vinter kan ju alla fundera och träna på, vad vi ska kunna visa upp i nästa års shower. För det är ett kul och bra sätt att få in pengar som t ex kan gå till ridhushyror.

Vi har varit ca 20 stycken i årets grupp, och är det fler som vill vara med till nästa år är alla välkomna. Om man inte är med i något eget nummer kan man i alla fall rida i paraden - det ser så häftigt ut när det är många hästar med där!

Keep on training!
Hillevi

Klicka på länkarna nedan för att se bilder och läsa mer!


Showgruppen 2003

Copyright Lizoft AB © 2002-2018 - E-post: styrelsen@wrg.nu | webbmaster
Sökväg till denna sida: wrg.nu/activities/2002/showgroup/index.asp?
Webbmotor: Lizoft AB. Innehåll uppdateras av WRGs medlemmar.
Denna sida har visats 5 117 gånger