WRG Aktiviteter
Användar ID:  Kom ihåg mig
Lösenord:  Glömt lösen
Arbetsdag på arenan
 
 Arbetsdag på arenan 

Helgen då 35 av WRGs 95 medlemmar var engagerade aktivt för klubbens räkning - 32 st i Vänge och 3 st på WRAS årsmöte! WRG lever!

Klockan tio samlades vi, totalt 32 st westernryttare och riddare från Torneamentum, i ett härligt vårväder på arenan i Vänge. Projektet för dagen var att sätta upp ett nytt staket runt ridbanan. Massor av stolpar skulle bankas ner, brädor spikas och allt skulle sedan målas.

Ett nästan omöjligt företag kunde det tyckas till en början, men vi blev nästan förvånade själva över vilket väloljat, välorganiserat team WRG kan vara när det verkligen gäller. Likt en exploderande myrstack for alla flitiga arbetare ut på banan för att ta i håll med sina olika sysslor. Krister körde lastaren med Lolle som riktkarl och tryckte ner stolpar i en flygande fläng. Björn höll med kraftig norrländsk arm i stolparna så dom inte skulle ramla (eller var det tvärtom?). Efter kom ett gäng ivriga snickare och spikade dit plankor så fort dom bara kunde och det var nog bäst det, för hack i häl kom minst 10 killar och tjejer med färg och penslar i högsta hugg och målade staketet i samma takt som det spikades upp. Per Drysén hade åkt ända från Fårö för att hjälpa till med byggandet av en ny trappa upp till domartornet. Klubbens duktiga marketentare hade ordnat med både kaffe och lunch i sann cowboystil, bestående av en mycket god böngryta vilken kunde spetsas med någon grön sörja som var stark som attan.

Alla jobbade så mycket dom bara kunde, och till och med Hillevi som egentligen borde varit någon helt annanstans for runt med hammare och kofot. I samband med lunchen så höll Hillevi ett första möte om eventuella shower i sommar, så ni som tror ni har något att visa upp kan kontakta henne eller någon annan i styrelsen. (styrelsen@wrg.nu)
När kvällen närmade sig så droppade våra flitiga westernvänner av hemåt en efter en och vi kunde alla med stor belåtenhet beskåda vårt nya fina staket.


Plitat av Kjelle

Klicka på en bild för att se den i större format!

Copyright © 2002-2021 - E-post: styrelsen@wrg.nu | webbmaster
Sökväg till denna sida: wrg.nu/activities/2002/20020420/index.asp?
Webbmotor: Lizoft AB. Innehåll uppdateras av WRGs medlemmar.
Denna sida har visats 7 269 gånger