WRG Aktiviteter
Användar ID:  Kom ihåg mig
Lösenord:  Glömt lösen
Ungdomssektionen

 
Ungdomssektionen


Navigering: Aktiviteter - Ungdomssektionen
Här kommer vi i US (Ungdoms Sektionen) att uppdatera vad vi sysslar med och informera om aktuella aktiviteter för ungdomarna i klubben.


Övervåningen

Läget på övervåningen just nu är så att golvet är omlagt av Stefan Qviström, ett stort tack till honom! Vi har även kontaktat en el-firma men med lite olika förslag från olika håll på hur vi skall göra med övervåningens väggar, gör att det återigen ligger lite på is. Med så fort beslut tagits på hur vi skall gå till väga skall arbetet komma igång igen.


Clinic

I år kommer vi inte att hålla en ungdomsclinic utöver Camp Vänge. Däremot håller vi precis på att organisera ihop en clinic/informationkväll om "hur man beter sig på tävlingsplatsen", detta gäller alla klubbens medlemmar. Är du ny (såväl som gammal) och undrar hur det går till på en tävlingsplats inom westernridning så är det meningen att de flesta av dina frågor skall bli besvarade då. Så fort mer info om hur, var ,när kommer så läggs det ut på webben.

Camp Vänge 2008

Planeringen för årets Camp Vänge är redan igång. Camp Vänge är ett ridläger med egen häst för klubbens ungdomar. I år är tanken att vi skall förnya oss lite. För det första har vi detta år valt att ta ner Madde Stiwing som tränare istället för Tommy Bäcklund som tidigare. Vi kommer dock detta år även ha hjälp av våra extra tränare Ola Björkqvist och Roland Johansson. Men vi har oxå valt att utöka lägret till hela FYRA dagar! Vi skall även bjuda in andra ungdomar från de övriga klubbarna i Distrikt Öst. Så vill ni vara med, se till att ha utkik på webben och i era mail-inkorgar och anmäl er så fort anmälan kommer ut!Vid frågor, förslag eller synpunkter:
Kontakt: ungdom@wrg.nu


Copyright Lizoft AB © 2002-2018 - E-post: styrelsen@wrg.nu | webbmaster
Sökväg till denna sida: wrg.nu/activities/index.asp?pid=6294
Webbmotor: Lizoft AB. Innehåll uppdateras av WRGs medlemmar.
Denna sida har visats 6 245 gånger